Статья

Назад

Чудодійні властивості води

Всі ми чули про чудодійні властивості води. Звичайно, йдеться про природну воду, її шум та розташування, додаткові фактори, що впливають на людину поблизу джерел.

Норвезькі психологи зовсім нещодавно провели експеримент, який доводить дію води на жінок у депресії. Півгодини, проведені біля води — і стан 50% жінок значно покращувався. Скандинави взагалі вірили і вірять, що вода підказує жінці, що робити в складних ситуаціях, якщо, звичайно ж, вона повністю розслабиться і думатиме лише про шум води, її запах і консистенцію.

Також скандинави кажуть, що якщо жінка в білому одязі зайде у воду по коліна, то її зв'язок із буде буде ще ефективнішим. Можливо, це пов'язано з тим, що і жінка, і вода — це початок життя, і гармонія цих двох початків породжує природну силу, що знищує все погане та негативне.

Втім не обов'язково бути жінкою, аби відчути полегшення біля джерел. Просто закрийте очі і послухайте дзюрчання води, спів птахів, вдихніть запах природи і будьте впевнені, що кількості отриманої енергії вистачить, щоб впоратися з усіма проблемами.